НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Хасковлиите Павлина и Николай: Подкрепяме Ина с четири крака и четири ръце

Хасковлиите Павлина Вълчева и Николай Манолов, които са първите шампиони на България за професионалисти по латино танци подкрепиха кандидата за общински съветник на БСП Хасково Ина Вескова. Тя е с № 1 в бюлетината и е с преференция № 103.

„Подкрепяме личност, а не партия. Ина е точна, тя е човек не само на думи, но и на дела. Добре е, че не говори много. Българските политици имат този проблем, че говорят и обещават много, но правят съвсем други неща“. Това каза Николай, който е част от спортната двойка, представила България на европейски и световни първенства.

„Ина е млад човек, специалист в нейната сфера. С опит е и затова ние вярваме, че може да направи нещо смислено за хората и Хасково“, смята още Николай. „С Павлина сме с Ина с четири крака и четири ръце. Може да изтанцуваме Пасо добле или Ча-ча-ча, само и само да стане ясно, че сме за такива хора да бъдат в управлението“, допълни той.

А неговата половинка Павлина Вълчева смята, че Вескова би подкрепила нещата в общината да се развиват честно и прозрачно. „Такива хора трябва да ни водят напред. Досега изглежда, че всеки иска да е в тази община, за да обслужва собствените си интереси, което не е ОК. Надявам се нещата този път да се променят“, казва Павлина.

И Николай, и Павлина не харесват политици, които само обещават. Те знаят, че сега е точно такова време. „Смятаме, че Ина ще работи“, убедени са двамата, които предизвикват фурор, когато танцуват на сцената.

А това, което Ина Вескова декларира е, че ако стане общински съветник ще работи да се увеличи субсидията за спорта в Хасково, която по думите на Павлина и Николай през годините е била намалена драстично. Ина Вескова се зае и с това да върне танцовия фестивал за латино танци в Хасково, който преди много години беше прекъснат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление