Новини

Хасковлийка благодари на полицаи, помогнали на съпруга й

Благодарствено писмо по случай празника на полицията е получено в ОДМВР Хасково. В него г-жа Емилия Стефанова благодари на двама полицейски служители от РУ Хасково за отношението към нея и пострадалия й съпруг.

Писмата й са адресирани до министъра на вътрешните работи и до директора на областната дирекция в Хасково. В тях тя изказва благодарност за внимателното и човешко отношение, което са положили младши инспекторите Петър Динков Петров и Петър Атанасов Петров спрямо съпруга й. Тя разказва, че на 21 септември в 20 часа по време на работа на мъжа й, работещ като таксиметров шофьор му прилошало и изпаднал в безсъзнание. На мястото пристигнала линейка и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип отвел пострадалия в болницата, двамата полицаи позвънили на съпругата, за да я уведомят, погрижили се за автомобила му и я изчакали, за да й връчат ключовете на колата, в които имало лични документи.

Емилия Стефанова завършва писмото си, изразявайки цялото уважение на семейството си за оказаното съдействие, подкрепа и съпричастност към полицейските служители и използвайки празника на полицията, за да ги поздрави. „Този случай ме изпълва с вяра и надежда, както за бъдещето на българската полиция, така и на държавата ни”, пише тя.