НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Хората в с. Клокотница искат от БСП Хасково улици

Кандидатите за общински съветници от БСП Хасково – Ина Вескова и Богдан Кирилов се срещнаха с избиратели от село Клокотница. Там те подкрепиха и кандидата на червените за кмет на селото – Таня Найденова.

Хората в Клокотница поискаха аптека и читалище. Последно културна институция там е имало преди 30 години, когато читалището е изгоряло в пожар. От кандидатите за местния парламент те поискаха клуб, в който да се събират. „Пощата и кметството ни са пред разпад, в селото няма улици, цената на водата е висока“, жалваха се гласоподавателите.

Богдан Кирилов, който е втори в листата на БСП заяви: „В общинския съвет ще се боря срещу порочния модел на управление на ГЕРБ, който доведе селата до окаяно състояние и Клокотница е пример за това“.

А Ина Вескова, която е с номер 103 каза на хората: „БСП доказа в годините, че ГЕРБ не могат да управляват законосъобразно. Пример е незаконосъобразната такса смет, която съдът отмени. Успяхме да свалим и цената на водата след наш сигнал до Прокуратурата“, допълни още тя.

В Клокотница от БСП обясниха, че ще се борят за делегирани бюджети за селата, мобилни лечебници, детски площадки, почистване на речното корито и ремонт на пътнатата инфрастктура.

С червените кандидати за местния парламент бе и Николай Ставрев, независим претендент за кметския стол на Хасково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление