Спорт

Фенове на „Левски“ се срещат утре с Борисов

Четири организации на привържениците ще бъдат представени на утрешната среща на феновете на Левски с премиера Бойко Борисов относно бъдещето на клуба, съобщиха от Национален клуб на привържениците.

От страна на „Националния клуб на привържениците на Левски“ на срещата ще отидат Степан Хиндлиян и членът на управителния съвет Димитър Костадинов. Тръст „Синя България“ ще се представлява от председателя Даниел Стрезов. „Ултрас Левски“ ще се представлява от председателя Адриан Петров. От Сдружение „Сини сърца“ ще присъства председателят Илия Христов.

„Резултатите от срещата ще бъдат оповестени след нейния край“, допълват от НКП. 

Междувременно министър-председателя Бойко Борисов заяви, че няма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ).

Борисов определи като „дълбоко неверни“ твърденията за национализация на частните лотарии и потвърди, че утре ще разговаря с феновете на Левски и ще ги запознае с доклада на финансовата инспекция:

“Аз съм левскар, всички знаят и то болен левскар. „Левски“ го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков и ще го има след Божков. Завинаги.Трябва ли, когато дойде този доклад по презумпция, защото мога да си помисля неща, да трябва да го скрия? За каква национализация – изведнъж започват някакви срещи с фенове, някакви предупреждения – за какво, че не съм скрил доклада ли?! Никой на никого не взима фирма, тази дейност е лицензионна и ако някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лиценза, фирмата си е негова“, добави премиерът.

Източник: БНР