НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Николай Ставрев: Ако бъда избран за кмет на Хасково ще помагам на бизнеса

Независимият кандидат-кмет на Хасково Николай Ставрев представи програмата си, която ще изпълнява, ако бъде избран на изборите на 29 октомври. Ставрев определи денят на оповестяване на програмата като специален за него, а за програмата си каза, че има визия и план.

„Няма нито една инвестиция през последните 4 години. С няколко мерки ще променим това статукво“, коментира кандидатът, който е подкрепен от БСП, Продължаваме промяната, Спаси Хасково – Ние идваме, Демократична България, Български възход и България на регионите.

Николай Ставрев се обяви за издигането на Индустриална зона на бившето летище „Узунджово“. И ще отстоява също, че трябва да се помогне на малкия и среден бизнес, а това можело да стане като се осигурят подходящи условия. „Ще работя за подобряване на административните услуги в общината, да е прозрачна и да подкрепя бизнеса“, заяви Ставрев, който е с № 69 в бюлетината.

Според него в областния град няма достатъчно места за паркиране и за отдих в кварталите, което трябва да се промени. А в обновените междублокови пространства трябва да има видеонаблюдение, както и да се увеличи охраната в парковете и обществените места.

По темата за градския транспорт в Хасково, кандидатът обяви: „Нямаме редовен градски транспорт. Спирките са стари и ръждасяли. Хасково е единственият областен град без велоалеи“.

Ако бъде избран за кмет, Николай Ставрев ще увеличи бюджета за култура с 50%. „Ще тръгнем с опазването на паметниците. Трябва да се финансират младежките културни дейности. В Хасково има много даровити деца, но трябва да им създадем среда, за да покажат възможностите си“, каза още Николай Ставрев.

Цялата програма може да прочетете ТУК

Купуването и продаването на гласове е престъпление