Новини

Николай Ставрев: Да гласуваме без страх

„Не на страха!“ беше мотото на мирното шествие тази вечер в Хасково на независимия кандидат-кмет Николай Ставрев, който е подкрепен от 5 партии. В похода, както го определиха организаторите участваха още ПП-ДБ, БСП, „Ние идваме“, „България на регионите“, „Български възход и граждани.

Повод за шествието стана вчерашната пресконференция, на която представители на 5-те партии съобщиха, че държавни и общински институции репресират и заплашват кандидати за общински съветници и техни роднини.

„Това, че сме всички заедно ми дава вярата и увереността, че сме на прав път. Всеки един от нас отивайки на 29 октомври да гласува дава своя глас за бъдещето на своето семейство, на своите близки и за своя град. Нека всички да гласуваме така, че да направим един хубав модерен и безопасен град от Хасково“, каза Николай Ставрев, който поведе шествието от театъра до кметството.

„Доверието което ми гласувате, не го приемам като даденост, а като дълг към всички вас и аз ще работя за да го оправдая. Призовавам всички ние на 29 октомври да гласуваме без страх, с номер 69 за по-добро бъдеще на Хасково“, кза още той.

Пред общината Ставрев заяви, че ще работи за воден цикъл, чист и прекрасен град, както и за облекчаване на трафика.

„Ние сме горди хасковлии и това е хилядолетен град с история“, доплни Ставрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление