НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Н. Ставрев: На първи тур се доказа коалицията ГЕРБ и ДПС

Независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев направи изявление днес. В него той подчерта, че първият тур на изборите доказа нагледно съществуваща управляваща коалиция в Хасково, която се състои от ГЕРБ и ДПС.

„Беше направен опит вотът да бъде открадат. Близо 9000 бюлетини за общински съветници и за кмет са невалидни – това е почти 1/3 от гласувалите хасковлии“, заяви той. Срещу 6000 гласа ДПС ще получи официално двама заместник-кметове, отново главен архитект и ще оглави няколко ключови дирекции.

„Политиката на това управление донесе само разруха и застой в нашия град. Интересите на шепа хора надделяват над десетки хиляди други“, каза Ставрев.

Той призова жителите на Хасково да се противопоставят на опитите вотът им да бъде откраднат и подчерта, че гражданите са изправени пред съдбовен избор.

„Гласовете на 6000 души не може да определят съдбата на над 100 000. Решението на тези, които не искат да живеят в завладяна община, е просто – излезте да гласувате тази неделя“, апелира той.

С уважение,

Предизборният щаб на независимия кандидат за кмет Николай Ставрев, подкрепен от КП „Продължаваме промяната-Демократична България“, КП „БСП за България“, ПП „Ние идваме“, КП „България на регионите“, ПП „Български възход“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление