Коментари

Радев, ти си виновен за олигофренията в МВР

Радев, ти си виновен за олигофренията в МВР. Това силово ведомство стана за посмешище. И не е заради бомбените заплахи по училищата, а заради кадрите, които ТИ инсталира.

Евтин цирк ни предлагаш, Радев. Имам предвид т.нар „бомбените заплахи“. И този балон ти се спука, и не ти се получават нещата. Истерията, която се създаде от няколко дни се оказа пълен фъш. Контролните и класните провокираха тия бомбени заплахи, а не въображаемите ти хибридни войни.

И ти, и МВР се издънихте. И да вече ни е ясно, че всичко случващо се тези дни е генерална репетиция за неделя.

Жалко за част от онези момчета в МВР, които горят в професията си. Ти, Радев и твоите назначения профанизираха всичко в тази система. Елементарно, повърхностно и евтино представление ни се предлага в последните дни.

С такъв патос и апломб се заяви, че зад суматохата стои Русия, че чак ни разсмя, че Путин ще се занимава с теб, Демерджиев… А истината се оказа простичка  – В Сливен сигналът е подаден от ученик в 7 клас, получен чрез SMS до преподавател. Четири момичета, ученички в 5 клас са подали сигнала в Нова Загора чрез телефонно обаждане до 112. А едното съобщение е с правописна грешка, характерна за ученици от долните класове.

Пълна идиотия! И най-долнопробна ченгеджийница!