НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Станислав Дечев благодари на Б. Борисов, че помогнал на Хасково

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подкрепи кандидатите за кметове в Хасковска област тази вечер.

Борисов подчерта, че в 7-те общини на региона, с кметове на ГЕРБ са били санирани общо 175 жилищни блока и допълни, че по-социална политика не е имало. „Хората виждат какво правим за тях и затова са с нас. По социално политика не е правила никоя друга партия“, заяви Борисов.

И допълни: „Важно е да се справите добре на изборите, защото това дава повече сила и увереност на депутатите ни.

Областният координатор на партията за Хасково Делян Добрев определи отминалия мандат на Станислав Дечев като успешен, както и на останалите кандидат-кметове в областта, избрани от партията – Анастас Анастасов (кандидат-кмет на Любимец), Милена Рангелова (Симеоновград), Диана Овчарова (Ивайловград), Атанас Карчев (Свиленград), Мария Киркова (Харманли), Иво Димов (Димитровград), Станислав Дечев (Хасково).

Дечев отново подчерта, че мандатът е бил труден и благодари на Борисов за отпуснатите средства за Хасково. „В началото всичко беше като приказка при строителството на парка зад ДНА, инвестициите в малките населени места, изграждането на водопроводи, но след това всичко е спряло в пандемията и инфлацията“. Дечев призова на 29 октомври да се гласува с № 7 в бюлетината. Той благодари на колегите си общински кметове, общинските съветници, кметовете на села и партията, които са го подкрепяли в работата му. Той се извини ако е допуснал неволна грешка или нагрубил някого.

След това Борисов взе думата. „Парите заминаха. Парите на държавата в момента са на дъното. И затова умно Асен Василев помоли, а ние се съгласихме, да отложим бюджета след изборите. По наше време в хазната имаше 12-16 милиарда фискален резерв, а еврофондовете работеха“, каза Борисов.

„Откакто влязохме в тази коалиция, извинявам се, не-коалиция, ние объркахме хората и станахме за смях, но сме в една лодка и гребем заедно“, отбеляза още Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление