НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Хванаха крадла в Хасково

Хасковлийка е задържана за кражба на дамско портмоне. Вчера в управлението на областния град е подаден сигнал от жена на 65 г., която заявила, че преди 3 дни е установила липсата на портмонето си, което оставила в бар в центъра на града.

В хода на работата, полицаите са установили 51-годишната жена, която прибрала портфейла, в който по данни на собственичката имало 160 лева, 7 банкови карти и други лични вещи. Заловената жена признала деянието си пред полицаите и върнала инкриминираните вещи с протокол.

Доведен е и 39-годишен задигнал 2 апарата за кръвно налягане от хранителен магазин в града.

От същия хипермаркет, трима непълнолетни в съучастие с пълнолетен откраднали хранителни продукти, спортен екип, безжични слушалки и други. Децата на 14г.,15г. 17г. и 23-годишният били заловени и предали откраднатото.

В Димитровград също е установена 27-годишна хасковлийка откраднала от дрогерия козметика на стойност 60 лева и двама на 20г. и 28г. откраднали ел.проводници от бивш комбинат.

Управлението в Харманли е посетено от двама – младеж на 21г. и 16-годишен от Симеоновград, разбили вендинг машина и откраднали монети на стойност 150 лева. Изяснило се, че са извършители и на друга кражба – на моторна резачка от свой съгражданин, след като изкъртили дървена каса на врата на дом.