НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Арх. Деляна Панайотова: В Хасково ме уволняваха заради договорка на ГЕРБ и ДПС

Съдът отново е възстановил арх. Деляна Панайотова на поста – главен архитект в община Хасково. Още от времето на кмета Добри Беливанов, тя бе уволнявана, а съдът я възстановяваше на работа. Сега отново магистратите казват, че е била незаконно отстранена. Тя смята да си върне на работа, но е убедена, че ще бъде отново уволнена.

Пред Taran.news Панайотова изрази предположенията си, че зад трите й уволнения стоят договорки между ГЕРБ и ДПС. Тя обясни, че няма доказателства или факти и затова изрично подчерта, че изразява свое мнение. На въпрос, че досега от ГЕРБ и ДПС винаги са отричали да има тайни договорки, Панайотова каза: „Като цяло смятам, че обществото не вярва на това, което се говори, че не са в коалиция. Не бих искала да изпадам в детайли. Просто съм част от хората, които не вярват в това, което тиражират в общественото пространство. Не са случайни тези настроения, поне в нашия регион. Има многобройни назначения, които сега няма как да ги изброя, но обществото вижда какво се случва“.

А на въпрос, че ако думите й са вярни, то тогава постът на главния архитект в община Хасково за коя партия е, Деляна Панайотова беше категорична: „За ДПС“.

От ГЕРБ Хасково не ни отговориха на позвъняването. Ако партията има мнение по темата сме готови да го публикуваме. Областният лидер на ДПС в Хасково Мехмед Атаман котегорично отрече думите на Панайотова да отговарят на истината. „Ако някой иска да прави интриги сега, е друга работа. Тя беше уволнена още в мандата на Добри Беливанов, какво общо има ДПС с тази работа. Ние не сме във властта и нямаме никакви лостове за влияние“, каза още той.

сн. личен архив