НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Полицай от Хасково се блъсна в гараж, избяга и се държа грубо с колегите си

Полицай от ОД на МВР Хасково се блъсна с автомобила си в гараж, след това отказа да даде проба за алкохол и се държа грубо и арогантно с колегите си, които бяха извикани на произшествието, научи Taran.news. Инцидентът е станал снощи в Харманли, в жк. „Тракия“.

Според свидетелски показания полицаят, който е Ивелин Станков минути след удара в гаража, е избягал от мястото и се е заключил в дома си на втория етаж в блока, където живее. Станков е началник Сектор „Управление на собствеността“ към ОД на МВР Хасково. Очевидци на случката разказаха пред Taran.news, че Станков е отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Служителят на МВР Хасково не е бил на работа, не е изпълнил полицейско разпореждане и се е държал агресивно със служители от пристигналите два автопатрула.

На полицая бяха съставени 4 акта, видя наш репортер. Три от тях са по Закона за движение по пътищата и един е по Указа за борба с дребното хулиганство.

На този етап Ивелин Станков не си вдиги телефона за коментар.

Живеещи в квартала разказаха, че в района на катастрофата много често играят деца и определиха като чудо, че снощи в този момент е нямало никой.

Полицаят нашумя в края на месец май, когато прокуратурата започна разследване за безразборна стрелба по автокъща в Харманли. Случката вижте ТУК.

сн. Taran.news