НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Синът, убил майка си в Любимец, се грижел за нея

Синът, който е обвинен, че е убил майка си в Любимец, е полагал грижи за нея, твърдят съседи на семейството. Комшиите обаче казват, че двамата са се карали.

За убийството на възрастната жена в Любимец съобщихме вчера. Полицията уличи нейният син, който е на 53-години и е в ареста.

Трагедията в семейството започва преди две седмици. На 11 април лумва пожар в дома на трудноподвижната пенсионерка. Огънят изпепелява къщата й. Старицата отива да живее при сина си, въпреки че дъщеря й и предлага помощ и иска да я приюти. Съседи обясниха, че синът наистина полагал грижи за майка си. Дори при инцидента с пожара се опитвал всячески да я спаси. Комшиите казват обаче и че двамата често се скарвали.

Сега криминалистите и прокуратурата трябва да разберат дали е имало скандал между двамата и преди убийството. Вече е установено, че синът е удрял с ръце възрастната жена.

Да види майка си отишла нейната дъщеря. Жената обаче я заварила мъртва. Поискала помощ от полицията. Трупът бил откаран за аутопсия. А съдебният лекар установил, че възрастната жена е претърпяла удари с ръце в главата.